Parring Vigdættas Vigda og Jøldalens Luke Skywalker

Nytt år, nye spennende planlagte kull. 2. januar fikk vi trivelig besøk av Per Arne Watle og Vigda.

  • Første forsøk varte i 20 minutter. Bjeffer og vil ikke være sammen. Tegnene kan ikke bli klarere. Det er ikke tia ennå. Per Arne tar med seg Vigda hjem og vi avtaler å prøve igjen litt senere i uken

  • Torsdag 5/1 nytt forsøk, ca like lenge. De er roligere, ikke bjeffing og de er tydelig mer int. Noen forsøk, Vigda stiller seg opp, men er ikke klaff denne dagen heller. Vi beholder Vigda hos oss. Ei utrolig trivelig og vakker jente. Dette er gøy!

  • Fredag 6/1  slipper jeg de ut i hundegården sammen på morningen ca 0840. Etter noen forsøk, mye slikking og dansing. Rett før ni var det full klaff. Luke har nå blitt en erfaren herremann og står helt stille; som om ha vet hva han må gjøre. Alt er stille og fredelig. De henger sammen ca 10 minutter.

  • 7/1 ut igjen på morningen. Vigda har friske blodspor. Luke slikker, de danser, Vigda legger halen til side og stiller seg opp. Luke virker noe skvetten etter et par misslykkede forsøk. Avventende. Prøver igjen, uten å være helt nær. Prøver igjen langt unna og Luke er tydelig mer forsiktig. Interessant å studere samspillet.  Har de nok ute litt vel lenge denne gangen. Noterer.

  • Ut igjen 11.15 og 1350 – to korte turer

  • Venter til kvelden og ute i skogholtet sitter de fast nok en gang. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *