Noe er på gang…eller..kanskje..hmmm

I går ble jeg lurt trill rundt. Normal temp er 37.7 og i det siste dagene har den variert fra 38.1-37.3 så ikke den dippen ved siste kull. Da sank temperaturen til 36.5 og helt nede i 36.3. Jeg lot meg som sagt likevel lure da hun oppførte seg litt pussig. Gravde litt, peste litt, slikket seg mye uten at jeg kan si for sikkert om det var herding av patter eller vulva. Oppdaget spor av grønn utflod. Fargen er ikke til å ta feil av og er ikke et godt tegn; DERSOM det kommer i mengder. Spotting kan forårsake samme type spor dersom blodet som utsondes ved spotting blir liggende i foldene i vulva lenge. Heldigvis har det ikke kommet mer missfarget utflod, hun er ren og tørr og lukter normalt. Det er viktig å ikke være redd for å brette opp armene, kjenne etter og lukte tispa di både her og der. Dette gir deg viktig informasjon om hundens helse.

Mama-to-be og jordmor våknet i dag uthvilte og klare for dagen kl 0600. Temp morgen 37.9 – formiddag 37.5. Hun hviler mye, har spist litt og gravd noen sekunder i kassa. Utover det zzzzzzzzzz…

Kl 17 peser hun litt. Det er varmt ute, rett over 23 grader inne med dører og vinduer åpne så om det er varmen eller noe som skjer kan jeg ikke si for sikkert. Mellom 17-18 er hun noe mer rastløs enn tidligere. Vært ute, tittet innom hundegården, opp på hundehuset, under bordet under parasollen – men jeg ser jo det jeg vil se, så fortsatt ingen sikrere tegn. Temp 37.8… for svarte svingende;) Jordmor er tidvis også veldig varm, men det kan skyldes helt andre aldersbetingede påvirkninger, hvis da ikke det forekommer i ren sympati.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *