Nesten leveringsklare

Det har gått ei kule varmt i det siste, med 10 klin kokkos bananas som flyr rundt bena på meg både inne og ute. Heldigvis er de veldig flinke til å leke, sove og spise ute store deler av dagen når det ikke regner sidelengs.
Hadde ambisjoner om å skrive minst hver uke om hvordan ting går i «kassa» (som for øvrig er skrudd ned for lenge siden), men det var siste indre og vekk me’n et sted mellom 4 og 5 uker. Har hatt ønske om stabilt side leie siden… det også har utgått;)
Alvorlig – For en glede det er å iakta, leke, kose med og følge opp disse små nøstene av pur liv og røre. Håret står til alle kanter døgnet rundt, har ikke vasket en klesvask med egne klær på gudveithvor lenge og når en rutine er kjørt inn så må jeg lage nye. For en hundedag er som en mnd for mennesker tror jeg… det går så fort og de utvikler seg i en rasende fart.
Status på gjengen nå er at de sover sammen i bur på natta – fordelt over to store bur. De har lært «gå i buret» og der koser de seg i ei hule med varme pledd og hverandre. De sovner i 22-23 tiden på kvelden og i natt sov de til kl 05.30 uten å ha gjort fra seg i buret. Vi …piiiiiip’er ikke der vi sover gjørvivel!
For øvrig bruker jeg et tisselaken nær veranda døra som de bruker flittig. Gjerne ens æren fra andre siden av rommet for å tisse der istedet for overalt ellers. Bæsje derimot……hmmmmm. Jeg forsøker også å ta de rett ut etter soving, mat og lek inne, så mesteparten av toalettbesøkene foretas nå ute. Ganske fornøyd med den. Med en hær på 10… ja, det er best å ta det ute i det fri, foråsidetsånn.
Flere har fått navnene sine. Nr 1 er Leia Organa, nr 2 heter Caisa, nr 3 heter Arwen, nr 7 heter Poppy og nr 10 er Padmé. Nr 9… Det er store muligheter for at den karen heter Biggen… men vi får se.
På fredag flytter de første ut av redet og jeg gruer meg noe helt forferdelig. Samtidig gleder jeg meg med varmt hjerte på vegne av de flotte valpekjøperne jeg har vært så heldige å få med på laget vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *